Judas Ingerö

Ingerö listar i sitt kommentarsfält vad han tycker om alla Judas Priests plattor. Bland annat skäller han på Stained Class, som faktiskt är en av de (om inte den) bästa skivorna de gjort! Men vad kan man vänta av någon som tycker att Iron Maidens Somewhere in Time är en dålig platta, t.o.m. att jämställas med No Prayer for the Dying, detta magnum opus i crap (ok överdrift, men med Maiden-mått mätt så… ;-))

1 augusti , 2008. Etiketter: , , , . metal.

13 kommentarer

 1. Henrik Sundholm replied:

  Gillar nog Painkiller mest, men har aldrig varit ett stort Priest-fan.

  No Prayer For the Dying är dock utan tvekan ett av Maidens sämsta alster. Måhända det sämsta tillsammans med Virtual XI.

 2. Tomas replied:

  Virtual XI har onekligen den oförskämt dåliga Angel and the Gambler. Men den har även låtar som är bra, och ingen annan som är direkt dålig. Produktionen är lite kaiko men jag har inget emot att äga plattan. Att jag däremot äger No Prayer ser jag som ett misstag :-)

 3. Henrik Sundholm replied:

  Om smak skall man inte diskutera, brukar det heta ;)

  Själv lyssnar jag sällan på NWOBHM-aktig musik numera. Just nu är det mest In Flames och Dark Tranquillity som lyssnas på, om man ser till just metalgenren. Dock ser jag fram emot nya Metallica som kommer i nästa månad. (Ifall det påminner för mycket om ”St. Anger” så får jag skriva hatbrev.)

 4. Tomas replied:

  Angående In Flames får jag citera killen i kassan på Willy:s hemma hos mig: ”det emo-bandet behöver man ju inte lyssna på!” :D
  Fast jag har sett dem flera gånger och det är alltid apkul. Men jag lyssnar sällan på dem annars.

  Men man kan ju diskutera ”objektivt dålig smak” ;)

  Jag har ringat in lite album recenserade i senaste Sweden Rock som jag ska lyssna på när jag kommer hem. Bland annat något som heter The Austrian Death Machine, med skivan Total Brutal. Allt verkar handla om Arnold! :)

 5. Henrik Sundholm replied:

  Jag har en förkärlek till melodisk deathmetal, helt enkelt ;) In Flames har det väl varit lite si och så med, efter ”Clayman”. Dock gillar jag senaste skivan. De verkar ha mognat lite i den nya stilen. (Som inte längre är särskilt ”ny” – det är ett tag sedan ”Reroute to Remain” gjordes.)

  Annars har jag svårt att sätta genre på min musiksmak. Jag lyssnar på alltifrån Beethoven till Stevie Ray Vaughan till Joe Satriani till Stephen Lynch till Dimmu Borgir till… och så vidare.

 6. Tomas replied:

  Satriani såg jag i juni, det var kul. Fast det var även stekhett, så jag orkade inte riktigt stanna hela konserten. Och jag har bara hört två låtar tidigare så det var lite svårt att ta till sig i värmen :)

  Jo, det lättaste är ju att lyssna på den musiken man tycker är bra, och inte titta på genre. Det är väl därför som jag lyssnar på country en del :-S

 7. Henrik Sundholm replied:

  Skulle gärna se ”The Forgotten: Part 2” spelas live. Såvitt jag vet finns ingen inspelning av detta tyvärr. Är förmodligen mitt favoritspår av honom.

 8. Tomas replied:

  Oh ja det är en av dem jag hört! Skitbra. Den andra är Love Thing, tror jag. Inte lika bra, men ändå bra.

 9. Henrik Sundholm replied:

  Love Thing, Always, What Breaks a Heart, The Searching, Baroque… Det är förmodligen mina favoritspår efter The Forgotten: Part 2.

 10. Carl Svanberg replied:

  :D

  Så trevligt att ni har en så trevlig musiksmak. Jag är generellt ganska old school när det gäller min hårdrock/metal. Så därför vill jag rekommendera denna Internet-radiostation: http://www.RockRadio1.com

  :D

 11. Henrik Sundholm replied:

  Visst har vi det! ;-)

  Vill bara rätta mig själv. Satrianis låt heter inte ”The Searching” utan kort och gott ”Searching”. En petitess måhända, men jag är en petitessernas advokatör!

 12. Tomas replied:

  Haha :-)

  Själv lyssnar jag bara på min egen radiokanal, D:\Musik :D
  Jag har lite svårt för att lyssna på andras kanaler för då får jag inte välja själv fullt ut. Däremot är det ju bra att få nya tips om bra musik, men jag har fullt upp som det är att lyssna på allt jag vill lyssna på :-/

 13. Henrik Sundholm replied:

  Coolt. Jag lyssnar också på D:\Musik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback URI

%d bloggare gillar detta: